Προχωρά η κατασκευή γέφυρας στα Τρία Ποτάμια

στις

Του Αποστόλη Ζώη
Πράσινο φως πήρε το έργο κατασκευής της νέας γέφυρας στα Τρία Ποτάμια καθώς χθες σε σχετική διαδικασία που έγινε στο νομαρχιακό κατάστημα αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος του παραπάνω έργου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 300.000 ευρώ. Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Δομική Τρικάλων Ε.Ε. με ποσοστό έκπτωσης που ανέρχεται στο 24%. Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται η κατασκευή νέας γέφυρας στον Σκληνασιώτικο ποταμό στη θέση «ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ» επί της αρ.4 κύριας επαρχιακής οδού «Καστανιά-Κρανιά-Τρία Ποτάμια-Γέφυρα Γαρδικίου». Όπως επίσης και η κατασκευή των προσβάσεων, προκειμένου η νέα γέφυρα να συνδεθεί με το οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τα σχέδια της υπηρεσίας (οριζοντιογραφία – μηκοτομή ).
Τι θα εξυπηρετήσει
Η γέφυρα προβλέπεται να εξυπηρετήσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού, ενώ το άλλο θα εξυπηρετείται από την υπάρχουσα γέφυρα.
Τα στοιχεία της γέφυρας είναι
• Πλάτος οδοστρώματος : 4,0m.
• Πλάτος πεζοδρομίου : 2,0m ανά πεζοδρόμιο – 2 πεζοδρόμια.
• Μήκος : 15,60m.
Προσβάσεις
Προβλέπεται η κατασκευή των προσβάσεων για τη σύνδεση της γέφυρας με το οδικό δίκτυο της περιοχής σύμφωνα με τα σχέδια της μελέτης, ήτοι προβλέπεται:
• Κατασκευή δρόμων εκατέρωθεν της γέφυρας συνολικού μήκους 100m περίπου.
• Διαμόρφωση του κόμβου κυκλοφορίας στη διασταύρωση της προαναφερομένης αρ.4 επαρχιακής οδού με την αρ. 14 επαρχιακή οδό προς Χαλίκι.
Η ΕΡΕΥΝΑ 21 Νοεμβρίου 2008, αρ. φύλλου 15062, σελίδα 19

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    nice

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s