Που τελειώνει ο Ασπροπόταμος;!!

στις

Κάποιοι (προφανως Ευρυτάνες ή Αιτωλοακαρνάνες)αμφισβητούν τα όρια του Ασπροποτάμου. Το που ξεκινά ο ποταμός Ασπροπόταμος το γνωρίζουμε καλά. που τελειώνει όμως; Επίσης η περιοχή ’Ασπροπόταμος’ έχει το ίδιο μήκος με το ποτάμι Ασπροπόταμος;

Ακολουθεί η συζήτηση από τη Βικιπαίδεια.

Συζήτηση:Κοινότητα Ασπροποτάμου Τρικάλων
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Πρώτον, από που προκύπτει ότι Ασπροπόταμος ονομάζεται ο Αχελώος μόνο στον άνω ρου του ποταμού, από τις πηγές του στα ορεινά συγκροτήματα του Λάκμου και της Τριγγίας ως τα όρια των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας; Το ποτάμι λεγόταν Ασπροπόταμος (ή Άσπρος) σε όλο του το μήκος, δηλαδή και στο τμήμα που διερχόταν τους νομούς Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Δεύτερον, το άρθρο περιέχει πληρόφορίες και για την Διευρυμένη Κοινότητα Ασπροποτάμου, νομού Τρικάλων, (κατά την συνήθη τακτική μας ως Έλληνες ότι περνάει από το χωριό μας να μας ανήκει).

Πρόταση. Το άρθρο να σπάσει στα δύο ή, καλύτερα, οι πληροφορίες για τον Ασπροπόταμο να περιληφθούν στο Αχελώος και να γίνει ξεχώριστό άρθρο που να αναφέρεται μόνο στην εν λόγω κοινότητα.
Γνώμες? –Alaniaris 11:56, 9 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Συμφωνώ, ένα άρθρο ο ποταμός κι ένα η κοινότητα χωρίς να μπλέκονται μεταξύ τους. — Geraki ΣΜ 13:06, 9 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    aspropotamos einai mono i dierimeni koinotita

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η δημητριος λεβεντης λέει:

    σχολια απαξιωτικα για αλλα ατομα θα διαγραφονται κατευθειαν. το μπλογκ δεν εχεις εγγραφους κανονες εχει ομως καποια ορια. επισης το προβλημα με το γραψιμο του ονοματος εχει φτιαχτει και θα ηταν προτιμοτερο τα μυνηματα να ειναι επωνυμα.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η nikos kabourdikos λέει:

    symfono apolyta file, oles aytes oi malakies kai oi paparies poy grafontai mas exoyn xenerosei.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε