EΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΕΥΧΟΣ 72

στις

EΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΕΥΧΟΣ 72 ΝΟΕΜ.-ΔΕΚ. 2009

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 4 Χ 4 ΧΑΛΙΚΙ – ΣΥΡΡΑΚΟ –ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ

Στα υψίπεδα του όρους Λάκμος ή Περιστέρι, ανακαλύπτουμε με 4Χ4 τον ορεινότερο οδικό άξονα της Ελλάδας, που με υψόμετρο 2.110 μέτρων συνδέει τρία ιστορικά χωριά: το Χαλίκι, τους Καλαρρύτες και το Συρράκο.

Κείμενο: Θ. ΜΠΑΣΓΙΟΥΡΑΚΗΣ Φωτογραφίες: Α. ΚΑΛΑΪΤΖΗ

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ASPROPOTAMOS BLOG:

«ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΛΙΓΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ»

5 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η δημητριος λέει:

    Αποκτησαμε και τον ορεινοτερο οδικο αξονα της ελλαδας!!! και εις ανωτερα!! μηπως οσοι γραφουν για τον ''εναλακτικο'' τουρισμο ειναι πιο ηλιθιοι απο οτι νομιζαμε!!

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    GENIKA AUTOS O DROMOS PISTEUO OTI EINAI I TAFOPLAKA TIS BERLIGAS KAI PRPEI NA KLISEI EPIGODOS

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ Ν]ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ , ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΑΝΕΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΝΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΟΥΝΟΥ , ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ , ΜΕΤΑ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
    ΕΚΑΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΑΜΕ ΣΚ ΣΤΗΝ ΒΕΡΛΙΓΚΑ
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η ident λέει:

    Η άφιξη του «Πανοράματος» ενισχύει την εκτίμηση που κατέθεσα για τον κύριο λόγο κατασκευής αυτού του δρόμου: business as usual.

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εαν δεν κλεισει αυτος ο δρομος θα αποτελιωσει οτι απεμεινε απο τη βερλιγκα.Ντρεπομαι για τους Χαλικιωτες επρεπε να ειχαν παρει με τις πετρες τον Προεδρο τους,να δειτε που σιγα σιγα στο ονομα δηθεν του ενναλακτικου τουρισμου θα εχουμε και αλλες επεμβασεις. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΒΕΡΛΙΓΚΑ δειγμα της ασχετοσηνεις και της ηλιοθιοτητας μερικων ανθρωπων που νομειζουν οτι επιδη πηραν εξουσια στα χερια τους μπορει να κανουν οτι τους καπνιζει

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε