Στο Νομάρχη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς

στις
Συντάχθηκε απο τον/την Φωτεινή Παπανικολάου
Παρασκευή, 02 Ιούλιος 2010 20:01
Τον νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλ. Βλαχογιάννη επισκέφτηκε χθες το πρωί στο γραφείο του το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού, Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου.
Τα μέλη του προεδρείου ευχαρίστησαν το Νομάρχη για την σημαντική του βοήθεια που έχει προσφέρει στον Σύλλογο, ενώ ο Νομάρχης τους συνεχάρη για την προσφορά τους στην παράδοση και τον τόπο, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι το μοναδικό μέρος στο Νομό που έχει ένα από τα καλύτερα λαογραφικά μουσεία αλλά και ιστοσελίδα που προβάλλει τις ομορφιές του τόπου τους.
Ειδικότερα, με σχετικές δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου ο νομάρχης κ. Βλαχογιάννης τόνισε: “σήμερα είχα μια εθιμοτυπική συνάντηση με το προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου, οι οποίοι με ενημέρωσαν για το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που παράγει και προσφέρει αυτός ο Σύλλογος. Τους συγχάρηκα γιατί πραγματικά η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη προς τον τόπο. Οι παραδόσεις μας πρέπει να διατηρούνται και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει ανιδιοτελώς σπουδαία πράγματα και ίσως το καλύτερο λαογραφικό μουσείο, εμπλουτισμένο με όλα αυτά που θυμίζουν την παράδοση και την συνέχεια των εθίμων και πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων μέχρι και ιστοσελίδα έχουν κάνει για το χωριό τους. Τους διαβεβαίωσα πως θα συνεχίσω να επιβραβεύω τέτοιες προσπάθειες γιατί πραγματικά τις έχει ανάγκη ο τόπος μας”.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρανιάς κ. Γ. Πολύσης, επεσήμανε: “ήταν υποχρέωσή μας να επισκεφτούμε το Νομάρχη. Τον ενημερώσαμε για το έργο μας που είναι και πολιτιστικό και εξωραϊστικό και πιστεύω ότι οι Σύλλογοι πλέον πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους λόγω του Καλλικράτη, θα έχουν αυξημένες υποχρεώσεις στα χωριά. Ευχαριστήσαμε το Νομάρχη γιατί είναι πάντα δίπλα μας σε όλες μας τις προσπάθειες και του ευχόμαστε ότι άλλο έχει στο μυαλό του να πετύχει γιατί προσέφερε στο Νομό πάρα πολλά”.
Τρικαλινά νέα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s