Άφησαν τα βουνά για να γίνουνε »πολίτες»!!!

στις

Σε συνδυασμό με την μείωση των παραθεριστών του καλοκαιριού, αρκετοί από τους ψηφοφόρους μεταφέρουν τα δικαιώματά τους στο δήμο Τρικκαίων! Μάλλον άσχημα τα μαντάτα για την όποια επικείμενη (έστω ήπια) ανάπτυξη της περιοχής. Πόσο μάλλον για μια έντονη ανάπτυξη που ονειρεύονται μερικοί.

Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο.

Πάνω από 1.000 οι μεταδημοτεύσεις στο δήμο Τρικκαίων.
Στις 31 Αυγούστου λήγει η προθεσμία που έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών – Ο ορεινός όγκος, κατεβαίνει στην πόλη. Του Λάζαρου Μάμαλη.

Τον δήμο Τρικκαίων φαίνεται πως προτιμούν αρκετοί που είναι οι ψηφοφόροι των ορεινών του Νομού οι οποίοι σκοπεύουν να μεταδημοτεύσουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα πεδινά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Συνολικά, οι νέες εγγραφές που θα επέλθουν από μεταδημοτεύσεις θα ανέλθουν περίπου σε 1.000.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της δημοτικής αρχής, μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαδικασία της μεταδημότευσης στον δήμο Τρικκαίων από ψηφοφόρους που προέρχονται από τον δήμο Αιθήκων, την κοινότητα Νεράιδας, την κοινότητα Μυροφύλλου, τον δήμο Πινδέων, τον δήμο Καστανιάς και την κοινότητα Ασπροποτάμου. Τη διαδικασία έχουν ολοκληρώσει αρκετές δεκάδες, ενώ σύμφωνα με τον κ. Ταμήλο ένας μεγάλος αριθμός θα υπάρξει μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.
Η ΕΡΕΥΝΑ 12 Αυγούστου 2010, αρ. φύλλου 15572, σελίδα 15

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s