Tο σαββατοκύριακο είχε ωραίο καιρό και ανηφορήσαμε προς την άλλοτε διευρυμένη κοινότητα Aσπροποτάμου , τα χρώματα από το χωριό Καστανιά και μετά ήταν μαγευτικά, τα χώρια έρημα και οι επισκέπτες λόγω εκλογών λιγοστοί, με χαρά διαπιστώσαμε ότι ο δρόμος από διασταύρωση Ανθούσας προς Καλαρρύτες σχεδόν τελειώνει , στον γυρισμό κάναμε μια στάση στο εξαιρετικό ταβερνάκι του Ζαραμπούκα με πολύ καλό φαγητό ! Από την 1 Ιανουαρίου 2011 θα ανήκουμε πλέον σε έναν τεράστιο ανομοιογενή δήμο, αυτόν της Καλαμπάκας !
PRAGMATIKA PIOS XEST…KE GIA AUTES TIS EKLOGES !
PIO LAMOGIO THA VGEI DIMARXOS KAI SYMBOULOS NA KATASTREPSEI KAI ALLO TIN PERIOXI STO ONOMA TIS ANAPTIXIS
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
KALITERA NA MAS LETE TI FAGATE PARA GIA POLITIKOUS
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει .
Τελικά δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος. . Όταν δίνει τόσους ψήφους σε ανθρώπους σαν τον Βουρλίτση, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ, τότε τι περιμένει κανείς.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Η αδιαφορια ειναι χειροτερη απο τη συμμετοχη! το συστημα σε οσες περιπτωσεις αλλαζει, αλλαζει απο μεσα. εξω απ το χορο οτι και να λεμε δεν επηρεαζει κανεναν και τιποτα. οταν οι νεοι αρχισουν να αναλαμβανουν δρασεις τοτε κατι μπορει να γινει. στη βραση κολλαει το σιδερο. οσον αφορα τον βουρλιτση παροτι εδω στο μπλογκ αλλα και σε αλλες σελιδες εχει κατακριθει οσο λιγοι ντοπιοι πολιτικοι επανεκλεγει με πανω απο 700 ψήφους!! οι ψηφοι που πρεπει να πηρε στο Χαλικι δεν νομιζω οτι ξεπερνανε τους 250! αρα η αποδοχη του στο ανω ασπροποταμο ειναι αρκετα μεγαλη. οσο καποιοι μενουν στη θεωρια καποιοι αλλοι πραττουν….
Μου αρέσει!Μου αρέσει!