ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΥNΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΥΘΕΑΤΩΝ‏

στις
Προς τα μέλη και φίλους του συνδέσμου μας Αθήνα 2-2-2012 Αριθ. Πρωτ. 4-2012
Με την παρούσα σας παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια συνεστίαση του συνδέσμου μας.
Και αυτή τη χρονιά πάμε Ψυρρή… το κέντρο είναι στην οδό Αγίων Αναργύρων 6, «ΕΛΙΧΡΥΣΟΝ»,τηλ.210 3215156 στην πλατεία Ψυρρή.
Η τιμή κατά άτομο είναι 19 ευρώ και περιλαμβάνει πλούσιο μενού και μισό κιλό κρασί ή μία μπύρα ανά άτομο και φυσικά ζωντανή μουσική η συνάντηση με τους φίλους και πατριώτες είναι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 2 το μεσημέρι.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρούμε όλοι με αυτή τη συνάντηση και ιδιαίτερα οι νέοι μας, ια συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους :
Πρόεδρος Αθανασίου Ανδρέας τηλ. 210 9932676
Αντιπρόεδρος Θώδης Γεώργιος τηλ. 210 5223709
Γραμματέας Καραγιάννη Ευθυμία τηλ.210 2634641
Ταμίας Παλάγκας Δημήτριος τηλ.210 2612880
Μέλη Σαφαρίκας Σωτήριος τηλ. 210 3469751
Με επιτυχία έγινε και αυτή τη χρονιά στα γραφεία του συνδέσμου μας η κοπή της πίττας στις 15/01/2012. Ο τυχερός της χρονιάς είναι ο Κος Πουλιάνας Νεκτάριος. Βραβεία έλαβαν για τις άριστες επιδόσεις τους στα σχολεία τους οι: Αθανασίου Άννα, Πουλιάνα Αριστέα, Σπυριδωνίδης Δημήτρης και Σπυριδωνίδης Στυλιανός. Για το συγγραφικό του έργο ,βραβεύτηκε επίσης ο καθηγητής ,ιστορικός και συγγραφέας Κος Κωνσταντινίδης Δημήτριος.Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Κωνσταντινίδη Δημήτριο για τη δωρεά του στο σύλλογό μας. Ο συμπατριώτης μας Κος Κων/νος Κωτίκας έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του προέδρου του συνδέσμου ένα γράμμα ,το οποίο σας το επισυνάπτουμε μαζί με την παρούσα εγκύκλιο
Ο πρόεδρος Η γενική γραμματέας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο κος Αθανασίου, εκτός από τις «Ανακοινώσεις» καλό θα ήταν να κάνει ανάρτηση και των Πρακτικών των Συνεδριάσεων του Συνδέσμου, αφού, όπως ισχυρίζεται, τα έχει σε ηλεκτρονική μορφή στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Είναι πολύ σημαντικό να αναρτήσει το Πρακτικό της περσυνής Γενικής Συνέλευσης με το οποίο πλειοψηφικά εγκρίθηκε η παράταση θητείας του παρόντος Δ.Σ. Για να ξέρουμε τι γίνεται και που βρισκόμαστε.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η επιστολή του κ.Κωτίκα που ηλεκτρονικά εστάλλει στο e-mail του Προέδρου, γιατί δεν επισυνάπτεται όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου?
    Παρακαλώ να αναρτηθεί άμεσα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε