ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ / ET1

στις
Η εκπομπή «αυτοί που πήραν τα βουνά» , στόχο της έχει να δείξει τη ζωή των ανθρώπων εκείνων που ενώ έζησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα , η γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο , αποφάσισαν να αποκεντρωθούν και να αλλάξουν εντελώς το «μοντέλο» της ζωής και της εργασίας τους, μόνοι η με την οικογένεια τους, τον σύντροφο ,η φίλους.

Πρόκειται για την αγαπημένη φαντασίωση όλων μας λίγο πολύ κάθε φορά που επιστρέφουμε από ένα Σαββατοκύριακο «απόδρασης» στην εξοχή , η μετά την «δύσκολη» επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές στην καθημερινότητα της μεγάλης πόλης…
Η φυγή σε κάποιο μικρό χωριουδάκι , η σε ένα απομακρυσμένο νησί του αιγαίου,η στροφή 180μοιρων στη ζωή μας…
Μια διαφορετική δουλειά ,ποιο ανθρώπινη , ποιο κοντά στη φύση – ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής . Είναι το κρυφό όνειρο σχεδόν κάθε κατοίκου μεγάλου αστικού κέντρου. Πόσοι όμως από εμάς που το ονειρευόμαστε , κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα?
Κι όμως υπάρχουν ανάμεσα μας εκείνοι που τελικά κατάφεραν «να πάρουν τα βουνά»!
Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της εκπομπής μας .
Οι άνθρωποι εκείνοι που κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους , να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να αφήσουν οριστικά τη ζωή στη μεγάλη πόλη, πίσω τους.
Σε αυτή την εκπομπή τους συναντούμε — αυτούς και τις οικογένειες τους – παρακολουθούμε την καθημερινότητα τους, τη δουλειά τους ,τους φίλους, τη ζωή τους…
Αυτά και άλλα πολλά θα παρουσιάζει αύτη η εκπομπή που ταυτόχρονα θα «ταξιδεύει» τον τηλεθεατή όχι μόνο στις ζωές και την τόσο διαφορική καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της άλλα μέσω αυτών και στις ομορφιές του κάθε τόπου.

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 14:45 ΣΤΗΝ ΕΤ-1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s