Φορέας για την ανάπτυξη της ορεινής Καλαμπάκας

στις
«Προς τους απανταχού της Επικρατείας διαμενόντων πολιτών καταγόμενων εκ της Ορεινής περιοχής Καλαμπάκας.
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Εμείς οι υπογράφοντες την παρούσα ανακοίνωση, θεωρούμε επιβαλλόμενη την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας καταστήσουμε ενήμερους και συνάμα να ζητήσουμε την αρωγή σας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Ορεινής Καλαμπάκας, περιοχή του γενεθλίου τόπου μας.


Συγκεκριμένα, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι ύστερα από πολλή σκέψη και προβληματισμό αναλάβαμε την πρωτοβουλία ίδρυσης πολιτιστικού Συνδέσμου της εν λόγω περιοχής, με την επωνυμία «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ» μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Καλαμπάκα και με σκοπό την Κοινωνική, Πολιτιστική, Πνευματική, Αγροτοκτηνοτροφική και Τουριστική Ανάπτυξη της Ορεινής μας αυτής ζώνης. Και αυτό, διότι παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις και τα δρώμενα των καιρών, διαπιστώσαμε ότι η συγκεκριμένη αυτή περιοχή των πρώην Καποδιστριακών Δήμων, ήτοι Δήμου Μαλακασίου, Καστανιάς, Κλεινοβού και διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου, δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα με άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα να υποπέσει στον μαρασμό και στην οικονομική εξαθλίωση των κατοίκων και ειδικότερα των μικροπαραγωγών, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, κτηνοτρόφοι, γεωργοί και όλων των συναφών επαγγελμάτων που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό χώρο, αφού καμία ευκαιρία ή δυνατότητα βελτίωσης της ποιότητας ζωής αυτών, δεν παρέχεται. Γεγονός, που η περιοχή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης. Και γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη όλοι μας να έλθουμε αρωγοί και συνήγοροι σε κάθε επιγενόμενη αδικία σε βάρος της παραμελημένης αυτής γεωγραφικής ζώνης. Περιττόν δε να τονίσουμε, ότι θα είμαστε συνεργάτες και αρωγοί σε κάθε Τοπικό Φορέα.
Με γνώμονα τα παραπάνω και με την φιλοσοφία του ρητού «ισχύς εν τη ενώσει», δρώντας ως άτυπη Συντονιστική Επιτροπή,
Καλούμε
όλους εκείνους που συμφωνούν και ταυτίζονται με την ενέργειά μας αυτή, να επικοινωνήσουν με τους: ΗΛΙΑ ΚΟΡΚΑ (Πειραιώς 4, Ομόνοια, Τ.Κ. 10431) στο τηλ. 2105230552, ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗ στο τηλ. 6951095387, ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΝΟ στο τηλ. 6977704015, ΗΛΙΑ ΖΑΛΑΒΡΑ στο τηλ. 6978238350, ΝΙΚΟΛΑΟ ΖΑΧΑΡΑΚΗ στο τηλ. 6977972010 και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΒΟΥΡΛΙΤΣΗ στο τηλ. 6976563700 για την περαιτέρω διαδικασία Δικαστικής αναγνώρισης του Συνδέσμου.
Με αισθήματα Φιλίας και Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΡΚΑΣ,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΟΣ,
ΗΛΙΑΣ ΖΑΛΑΒΡΑΣ,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΡΛΙΤΣΗΣ».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s