Μόνιμο γραφείο εξυπηρέτησης Ασπροποταμιτών στα Τρίκαλα

στις
Το «δικό τους σπίτι» αποκτούν οι δημότες της περιοχής του Ασπροποτάμου καθώς εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να αρχίσει η λειτουργία ΚΕΠ στα Τρίκαλα το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους Ασπροποταμίτες….

Αυτοί έως τώρα εξυπηρετούνταν στα γραφεία της παλιάς Δ.Κ. Ασπροποτάμου επί της οδού Κολοκοτρώνη. Πλέον και έπειτα από απόφαση του Δήμου Καλαμπάκας το οποίο έκανε αποδεκτή τη δωρεά της εκ Κρανέας καταγόμενης κας Ορέστη, το μόνιμο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασπροποταμιτών θα λειτουργεί επί της οδού Μακεδονίας 2 Α. Το νέο γραφείο είναι σύγχρονο και άνετο και θα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους της περιοχής που διαμένουν στα Τρίκαλα αφού θα υπάρχουν τα Μητρώα αλλά και ότι άλλο χρειάζεται. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο του δήμου Καλαμπάκας Γιώργο Κεραμά, ο οποίος έχει και την ευθύνη για την περιοχή του Ασπροποτάμου, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αφού τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τις συνδέσεις δικτύων, τηλεφώνων κλπ., ο νέος λειτουργικός χώρος θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών. Παράλληλα θα απαλλαγεί και ο Δήμος Καλαμπάκας από ένα ακόμη δυσβάστακτο ενοίκιο.
Το πιθανότερο είναι τα γραφεία να αρχίσουν να λειτουργούν από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ σύντομα θα γίνουν και τα εγκαίνια ώστε να γίνει περισσότερη γνωστή η αλλαγή των γραφείων προς όφελος των πολιτών.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
25 Οκτ 2012. 12:27  απο trikalaola

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s