Κοπή πίτας Πολυθεατών

στις
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ των εν ΑΘΗΝΑΙΣ εκ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
                                                                   Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2012
Αγαπητά Μέλη,
Επ’ ευκαιρία των εορτών, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, σας ευχόμαστε από καρδιάς «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ», με υγεία και ευτυχία.
Την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ.,με χαρά σας καλούμε στα γραφεία του Συνδέσμου, να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούριο χρόνο, να μοιραστούμε μαζί σας τα όσα έγιναν την χρονιά που σε λίγες μέρες τελειώνει, τα πλάνα μας και τις σκέψεις μας για τις μελλοντικές δραστηριότητές μας και φυσικά να κόψουμε την πίττα μας.
Την ίδια μέρα θα βραβεύσουμε και τα παιδιά μας. Μαθητές και φοιτητές, παιδιά και εγγόνια των μελών μας, που είτε αρίστευσαν στα σχολεία τους είτε επέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και κατέκτησαν μια θέση στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.
Προϋπόθεση για την βράβευσή τους είναι να παραστούν οι ίδιοι στη γιορτή μας, να μας φέρουν τον τίτλο σπουδών τους, ως αποδεικτικό της επιτυχίας τους, κι εσείς, οι γονείς ή οι παππούδες, να μας τηλεφωνήσετε και να μας ενημερώσετε, έγκαιρα, έως τις 7-1-2013, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:

·         Πρόεδρος,               Ανδρέας Αθανασίου   210 99.32.676

·         Γεν. Γραμματέας,      Ευθυμία Καραγιάννη   210 26.34.641

Στη γιορτή αυτή θα έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε μαζί μας συμπατριώτες μας που θα βραβευθούν για την κοινωνική προσφορά τους στην Πολυθέα και τον Ασπροπόταμο.

Η ετήσια χοροεσπερίδα μας θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, με τραγούδι, χορό, πλούσιο μπουφέ και ποτά, σε πείσμα των δύσκολων καιρών και της κρίσης!!!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουμε στις 13-1-2013 που θα συναντηθούμε.

Ένα τελευταίο νέο για το 2012. Ο Σύνδεσμος μας απέκτησε ηλεκτρονική διεύθυνση!! syndesmos.polytheaton.ath@gmail.com


Θα είναι χαρά μας να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση για να μας περνάτε τα μηνύματά σας, να μοιραζόσαστε μαζί μας τις σκέψεις σας για το Χωριό μας και τις δραστηριότητές μας και να εκφράζετε τις επιθυμίες σας για τις ενέργειες του Συνδέσμου.

          Ο Πρόεδρος                                          Η Γενική Γραμματέας

     Ανδρέας Αθανασίου                                     Ευθυμία Καραγιάννη

                                                                                       Δεκέμβριος, 2012

Πολλοί από σας, ίσως ήδη γνωρίζετε, ότι στις αρχές Δεκεμβρίου έφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγαπητός πατριώτης, άριστος οικογενειάρχης, εξαίρετος δικηγόρος και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου μας, Σωτήρης Παλάγκας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και η ευχή του να συντροφεύει τους οικείους του και να τους δίνει δύναμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας με την αναγγελία του θανάτου του Σωτήρη, συνήλθε έκτακτα την Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012 και εξέδωσε το πιο κάτω ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των εν Αθήναις εκ Πολυθέας Ασπροποτάμου συνελθόν εκτάκτως μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου  του Μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής αυτού, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΛΑΓΚΑ, αποφασίζει:

1)    Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένεια του μεταστάντος διά του Προέδρου, κ. Ανδρέα Αθανασίου.

2)    Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο την κηδεία του μεταστάντος.

3)    Να κατατεθεί στέφανος στην σωρό του.

4)    Να εκφωνηθεί επικήδειος μετά την εξόδιο ακολουθία.

5)    Να κοινοποιηθεί το παρόν στα μέλη του Συνδέσμου.

ΔΩΡΕΕΣ:

Ο κος Βασίλης Αθανασίου προσέφερε το ποσό των 40 Ευρώ στο ταμείο του Συνδέσμου εις μνήμη Σωτηρίου Παλάγκα.

Η κα Αλεξάνδρα Ευσταθίου προσέφερε το ποσό των 50 Ευρώ στο ταμείο του Συνδέσμου εις μνήμη του αδελφού της Κωνσταντίνου Καλαμάρα.

Ο κος Κωνσταντίνος Κωτίκας, εις μνήμη του πατέρα του Δημητρίου Κωτίκα, ανέλαβε τα έξοδα ψηφιοποίησης των πρακτικών του Συνδέσμου μας από το 1963 μέχρι σήμερα (3 τόμοι) και η σύζυγός του, Έφη Κωτίκα, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, την επιμέλεια της ψηφιοποίησης.

ΠαρακαλοΥνται τα Δ. Σ των ΣυλλΟγων να ενημερΩσουν τους συμπατριΩτες στην ΑθΗνα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s