Νέοι δημιουργοί θα αποκαλύψουν την άγνωστη Θεσσαλία

στις
Ενδιαφέρον διαγωνισμός στο πλαίσιο του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας

Πρόσκληση συμμετοχής σε Θεσσαλούς και μη που ανακάλυψαν ή θα ήθελαν να ανακαλύψουν και να παρουσιάσουν τόπους της θεσσαλικής γης άγνωστους στο ευρύ κοινό κάνει το 5ο Νεανικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Λάρισας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 ως και τις 17 Φεβρουαρίου 2013.

Χωριά άθικτα από τη φθορά του σύγχρονου πολιτισμού, αρχαιολογικοί τόποι και περιοχές φυσικής ομορφιάς ξεχασμένες, άνθρωποι της υπαίθρου αλλά και των θεσσαλικών πόλεων, επαγγέλματα της θεσσαλικής υπαίθρου, θάλασσες και μικρές λίμνες, ρεματιές και νεράιδες, μύθοι και δισειδαιμονίες, γαστρονομικές συνήθειες και όσα σχετίζονται με τη θεσσαλική γη μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για μια ταινία μικρού μήκους, ένα ντοκυμαντέρ ή και μια φωτογραφία, μέσα από τον φακό της ψηφιακής κάμερας ή της φωτογραφικής μηχανής.
Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό « Η άγνωστη Θεσσαλία» στα τηλέφωνα: 6970291563 και 6974-881944 και στις ιστοσελίδες http://www.artfools.gr -,www.artfoolsvideofestival.gr

Η ιδέα της ανάδειξης της άγνωστης Θεσσαλίας ξεκίνησε ως θεματική ενότητα στα πλαίσια της εβδομάδας νεανικού σινεμά του 5ου artfools video festival, που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια στη Λάρισα. Εξελίχθηκε όμως σε αυτόνομη δράση, λόγω του ενδιαφέροντος από πολλούς φορείς όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δίκτυο Μ.Κ.Ο. Θεσσαλίας του οποίου μέλος είναι και η artfools. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s