το χωραφάκι σου !!!

στις

Έχεις ανεκμετάλλευτη γη και θέλεις να την αξιοποιήσεις; Έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη γεωργία και δεν ξέρεις τον τρόπο; Το xorafaki.gr δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει στα πρώτα και τα επόμενα βήματά σου, από την καλλιέργεια, έως την παραγωγή, τη διάθεση, ακόμα και την τυποποίηση και την εξαγωγή των προϊόντων σου. Είναι μια online υπηρεσία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

 

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη.

Βήμα 1ο  Πες μας την ιδέα σου: Αφού επιλέξεις ποια υπηρεσία σου ταιριάζει και προχωρήσεις στην αγορά της, λαμβάνεις στο email σου μια σειρά ερωτήσεων, δομημένων με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρτογραφήσεις ακριβώς τις ανάγκες και τις προσδοκίες σου. Οι πληροφορίες σου μας βοηθούν να αγκαλιάσουμε την ιδέα σου, να θέσουμε ακριβώς το πλαίσιο που εσύ θέλεις και μπορείς να κινηθείς. Όσες περισσότερες πληροφορίες έχουμε τόσο το καλύτερο, για αυτό μη διστάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες, να μας πεις ποιες καλλιέργειες σου φάνηκαν ενδιαφέρουσες, ποιες περιπτώσεις σε ενέπνευσαν και ό,τι  άλλο θεωρείς σχετικό.

Βήμα 2ο Στείλε χώμα από το χωραφάκι σου:  Το χωραφάκι σου είναι μοναδικό, όπως και η περίπτωσή σου. Για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε δείγμα εδάφους,  για να εξετάσουμε με ακρίβεια τις ιδιαίτερες ανάγκες της γης σου.

Βήμα 3ο Πάρε την μελέτη σου: Από τη στιγμή που στέλνεις τις πληροφορίες, μια μεγάλη ομάδα top γεωπόνων, οικονομολόγων κι επιστημόνων τροφίμων ενεργοποιείται για σένα. Αναλύει τα δεδομένα σου και χτίζει την καλύτερη δυνατή και πιο κερδοφόρα λύση. Σου στέλνουμε μέσω email την εξειδικευμένη μελέτη σου, ένα «Γλωσσάρι» για να κατανοήσεις τους επιστημονικούς όρους και το «Χωραφάκι trivia»  για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τις καλλιέργειες που σου προτείνουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s