Πράσινες δραστηριότητες από τον Πολ.Σύλλογο Χαλικίου !!!

στις
O πολιτιστικός σύλλογος Χαλικίου προτίθεται φέτος να αγοράσει 2 ποδήλατα τύπου mountain τα οποία κάτοικοι άνω των 18 ετών θα μπορούν να δανείζονται για ποδηλατικές βόλτες.

Ελπίζουμε το παράδειγμα του να βρει μιμητές.

Περιηγήσεις με ποδήλατο

Η περιήγηση με ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα που δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να ανακαλύψει τον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό πλούτο μιας περιοχής με τον πιο ευχάριστο και οικολογικό τρόπο. Συγχρόνως, έχει τη χαρά να συμβάλει και ο ίδιος στην καλλιέργεια και ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης. Είναι μια εναλλακτική, φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία μετακίνησης. Μια αθλητική- τουριστική δραστηριότητα που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους τελευταία, είναι το Mountain – bike ή αλλιώς ποδήλατο βουνού. Το Mountain – bike μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά στην πόλη ή στην ύπαιθρο, για βόλτα ή για άθληση.
Πολύ μεγάλη ζήτηση και ανάπτυξη γνωρίζει η περιήγηση με ποδήλατο στη φύση. Η περιήγηση με ποδήλατο επιτρέπει στον επισκέπτη να διασχίσει μεγαλύτερες διαδρομές σε σχέση με την πεζοπορία. . Οι διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος διακρίνονται από διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, ανάλογα με τη φυσική κατάσταση και την εμπειρία του.
Σε πολλές περιοχές της χώρας προσφέρονται προγράμματα με ορειβατικό ποδήλατο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, που καλύπτουν όλα τα επίπεδα αθλητών. http://www.visitgreece.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s