ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ : Τι νερό πίνουμε στον Ασπροπόταμο !

στις
Παρότι τα βουνά μας φημίζονται για τις αμέτρητες πήγες και για τα γάργαρα νερά μας , δεν είναι λίγα τα κρούσματα ομαδικών γαστρεντερίτιδων κάθε καλοκαίρι. Το θέμα εντοπίζετε κυρίως στην συντήρηση των δεξαμενών και πόσο καθαρές είναι, καθώς εχει γίνει λόγος για σκουπίδια πεταμένα μέσα σε αυτές (στο χωρίο Χαλίκι) όπως και για σοβαρές κακοτεχνίες.

Ο δήμος θα πρέπει να λάβει σοβαρά τις καταγγελίες και να διενεργήσει άμεσα δειγματοληπτικούς έλεγχους για την ποιότητα νερού που πίνουνε στο Ασπροπόταμο.

Οποίος εχει άποψη για το θέμα παρακαλούμε να αφήσει εδώ το σχόλιο του.

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η Κώτσιος Κρανιά λέει:

    Μέχρι τον περίφημο «Καλλικράτη» υπηρχε ετήσιος έλεγχος σχεδόν σε όλες τις πηγές. Από τότε δεν ξανάγινε…όπως δεν γινότανε βέβαια και πριν τον «Καποδίστρια». Κρούσματα αρκετά είχαμε και στο χωριό μου (σ.σ. Κρανιά..) όπως και σε άλλα χωριά εκτος Ασπροποτάμου(π.χ. Περιβόλι). Δεν νομίζω οτι φταίει το νερό μιας και έχουμε τουλάχιστον 3 δεξαμενές με ανεξάρτητο δίκτυο η καθεμιά και τα κρουσματα δεν ήταν συγκεντρωμένα σε γειτονιές. Αν όμως κολλούσε ένας ακολουθούσε και η υπόλοιπη οικογένεια αλλά είναι γνωστό το πόσο μεταδοτική είναι σαν ασθένεια..βέβαια ούτε ειδικός είμαι στο θέμα,απλά αναφέρω οτι παρατήρησα,δεν ξέρω και στα υπόλοιπα χωριά τι έγινε.
    Καλημέρα!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s