Τα Τρικαλινά μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ κατακτούν τον κόσμο !

στις
Η Τρικαλινή βιομηχανία μπισκότων ετοιμάζεται να κατακτήσει τις αγορές μπισκότων, προγραμματίζοντας εξαγωγές και στην Κίνα από το φθινόπωρο.

Η ΒΙΟΛΑΝΤΑ εξελίσσεται σε έναν από τους πλέον ισχυρούς «παίκτες» στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και μέσα από συνεχή προσπάθεια εξωστρέφειας πλέον κατακτά και τις αγορές του εξωτερικού. Τα προϊόντα της βρίσκονται στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετς της χώρας, ενώ για πολλά από αυτά παράγει και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (μπισκότα και βουτήματα).
Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα παραμένουν οι αγορές του εξωτερικού. Σήμερα τα προϊόντα της ΒΙΟΛΑΝΤΑ εξάγονται σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Βέλγιο, Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία  και Ρουμανία. Ο επόμενος μεγάλος στόχος, ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα είναι αυτό που θα επιχειρήσει το φθινόπωρο με εξαγωγές πια και στην αχανή αγορά της… Κίνας!…
Ο κύκλος εργασιών της ΒΙΟΛΑΝΤΑ για το 2012 άγγιξε τα 5 εκ. €, προχωρώντας σταθερά ανοδικά, ενώ οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί και φέτος.
Διακινεί περισσότερους από 100 κωδικούς προϊόντων και ετοιμάζει και νέα, από την επόμενη χρονιά. Λειτουργεί δε τέσσερα υποκαταστήματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και φυσικά στη πόλη μας. Στα Τρίκαλα εκτός από τα σούπερ μάρκετς τα προϊόντα της διατίθενται και στο cookiesshop  που έχει στηθεί δίπλα από το εργοστάσιο της εταιρείας, στο 6ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσας. 

http://www.trikalavoice.gr/news/2013/08/14/trikalina-mpiskota-kai-stin-kina-apo-tin-biolanta

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s