«Τίτλοι τέλους» για Τουριστική επένδυση στον Δήμο Καλαμπάκας

στις
«Τίτλοι τέλους» για Τουριστική επένδυση στον Δήμο Καλαμπάκας
Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου. trikalanews

canoe kayak
Μια επένδυση στην Τοπική Κοινότητα Καλλιρρόης του Δήμου Καλαμπάκας, που προσδοκούσε να φέρει τουριστικά οφέλη στην περιοχή μέσω του εναλλακτικού αθλητισμού και της αναψυχής, τελικά «ναυάγησε».
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η εταιρεία, ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας, την λύση σύμβασης εκμίσθωσης κτιρίου του κέντρου αθλητικής αναψυχής στην Καλλιρρόη από την 1η Ιανουαρίου 2015.
Η εταιρία, μίσθωνε από το 2011 το κτίριο του «Κέντρου παραποτάμιας αθλητικής αναψυχής» (canoe- kayak) στην πρώην διευρυμένη Κοινότητα Ασπροποτάμου στον ενιαίο χώρο του διοικητηρίου.
«Λόγω όμως της γενικευμένης οικονομικής κρίσης πλέον είναι αδύνατον οικονομικά για εμάς να συνεχίσουμε την εκμίσθωση του εν λόγω κτιρίου», αναφέρει η εταιρεία στο αίτημα της προς τον Δήμο Καλαμπάκας…
Το ετήσιο μίσθωμα, ήταν 500 ευρώ και το συμφωνητικό ήταν μέχρι 1ης Δεκεμβρίου 2020 και το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα, έκανε αποδεκτό το αίτημα της εταιρείας, «αποδεχόμενο τους λόγους που επικαλείται ο εκμισθωτής ως βάσιμους».
Πλέον ο Δήμος, θα προχωρήσει σε νέα εκμίσθωση του ∆ημοτικού κτιρίου Κέντρου αθλητικής αναψυχής (canoe-kayak) με πλειοδοτική φανερή προφορική δημοπρασία η οποία θα γίνει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής και ο καθορισμός των όρων διακήρυξης εκμίσθωσης θα ορισθούν με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s