Χιόνια χωρίς προβλήματα στο Νομό

στις

Στα λευκά ντύθηκε ο Νομός μας από το βράδυ της Παρασκευής, με το ύψος του χιονιού να αγγίζει τα 20 εκατοστά στις ορεινές περιοχές, τα 15 εκατοστά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου και τα 40 εκατοστά στην Κατάρα.
Παρ’ όλα αυτά, τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Νομαρχίας βρισκότανε από νωρίς σε ετοιμότητα, οπότε δεν υπήρξαν προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία των οχημάτων, όσο και στην πρόσβαση στα ορεινά απομακρυσμένα χωριά όπου και έπεσε το χιόνι.σύμφωνα πάντα με τον κ Μάμαλη, για: α) την Εθνική οδό Τρικάλων -Άρτας από την Ελάτη μέχρι την γέφυρα Αλεξίου, β) επαρχιακή οδό Πύλης-Μεσοχώρας από τα Στουρναρέικα μέχρι την Μεσοχώρα, γ) το επαρχιακό οδικό δίκτυο ορεινών Δήμων Πινδέων-Αιθήκων-Καστανιάς-Χασίων, Διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου.
Πέραν αυτών, ο κ. Μαμαλης τόνισε πως, παρά το γεγονός ότι η χιονόπτωση σταμάτησε χθες το μεσημέρι (η τουλάχιστον, είχε σταματήσει μέχρι τις απογευματινές ώρες), σήμερα έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας χωρίς χιόνια αλλά με βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι έντονες και θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Γι αυτόν τον λόγο, οι υπάλληλοι του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας θα βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Συντάχθηκε απο τον/την Φωτεινή Παπανικολάου
Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2009 17:31 Τρικαλινά Νέα

Σχολιάστε