ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ

στις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Οι Πολυθεάτες της Αθήνας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίττα τους, την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013, στα γραφεία του Συνδέσμου τους.

Ήταν μια ζεστή πρωινή συνάθροιση. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούριο χρόνο, να συζητήσουν για την Πολυθέα και τα νέα του χωριού, να ενημερωθούν από την Αντιπρόεδρο, κα Έφη Κωτίκα, για τα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς και την πρόοδο εργασιών σε ό,τι έχει σκοπό να υλοποιήσει ο Σύνδεσμος και ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Αθανασίου, ανακήρυξε, εκ μέρους του Δ.Σ., το έτος 2013, «Έτος Εορταστικών Εκδηλώσεων», γιατί το 2013 οι Πολυθεάτες της Αθήνας θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους Συνδέσμου τους, τα 70 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Πολυθέας και ο Πρόεδρος, προσωπικά, τα 20 χρόνια προεδρίας του. 
Βραβεύτηκαν παιδιά Πολυθεατών (η Μιράντα Χατζηκαμπούρη και ο Χρήστος Ζηνέλης) για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ της χώρας και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης της Πολυθέας για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε το καλοκαίρι του 2012 στο χωριό. 
Ταυτόχρονα έγινε και έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών, όπου συζητήθηκαν διάφορα  θέματα, μεταξύ των οποίων και η αναπλήρωση της κενής θέσης του εκλιπόντος μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Σωτηρίου Παλάγκα.
Το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν η εκλογή της κας Νικόλ Κωτίκα ως Τακτικού Μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, και του κ. Στέφανου Αθανασίου ως Αναπληρωματικού Μέλους. Τους ευχόμαστε όλοι «Καλή Επιτυχία» στο έργο τους.
Η τυχερή της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί της πίττας, που αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης, ήταν η κα Έφη Καραγιάννη, Γραμματέας του Συνδέσμου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s