ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2013

στις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2013

    Ιπποκράτης
Ο διαδικτυακός τόπος aspropotamos.org, η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων (phototrikala.blogspot.com), η οποία έχει πλέον σημαντική συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα των Τρικάλων και η εταιρεία Τα Μυλέλια (mylelia.gr) διοργανώνουν Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:

                               «Η Φύση του Ασπροποτάμου»

Στον διαγωνισμό καλούνται οι συμμετέχοντες φωτογράφοι να  απαθανατίσουν  αγαπημένα τοπία, ποτάμια, πηγές,  δένδρα, λουλούδια, της περιοχής Ασπροποτάμου τα οποία  αναδεικνύουν  την ομορφιά της  περιοχής σε όλες τις εποχές  του έτους.

Στόχος του Διαγωνισμού είναι η επαφή του ανθρώπου  με τη φύση και η βίωση της εμπειρίας ότι ο άνθρωπος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της. Επίσης, η προώθηση του οικοτουρισμού στην περιοχή ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αειφόρο ανάπτυξή της.

Όροι του διαγωνισμού:

      ·     Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι από την περιοχή του Ασπροποτάμου.
·         Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει  με 1 έως 3 φωτογραφίες.
·         Η αποστολή των φωτογραφιών αρχίζει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 με καταληκτική ημερομηνία αποστολής την Δευτέρα 15 Ιουλίου  2013.
·         Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aspropotamos.org
·         Φωτογραφίες από κινητά δεν θα γίνουν δεκτές.
·         Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστείλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο σταθερό ή κινητό στην ηλεκτρονική διεύθυνση :info@aspropotamos.org .  
·         Οι 20 πρώτες φωτογραφίες θα εκτεθούν  σε χώρο που θα ανακοινωθεί. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
·         Οι δημιουργοί των πρώτων 20 φωτογραφιών θα πρέπει να αποστείλουν το πλήρες μέγεθος των αρχείων για να συμμετάσχουν στην έκθεση.
·          Οι  πέντε  πρώτες φωτογραφίες  θα βραβευθούν με  πέντε καλάθια με καλούδια από την εταιρεία «Τα Μυλέλια».
·         Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των  όρων συμμετοχής.

 Επιτροπή Αξιολόγησης Φωτογραφιών:

Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων:

·         Σπανιάς Αθανάσιος

·         Τουφεξίδης Θανάσης

·         Μεγαρχιώτη Αίγλη

 
Οργανωτική Επιτροπή:

·         Γιάννης Φίκας, Πρόεδρος

·         Χριστίνα Παντελεημονίτη, Μέλος

·         Δημήτρης Λεβέντης, Μέλος

·         Λεωνίδας Λεβέντης, Μέλος

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του. Το www.aspropotamos.org είναι υπεύθυνο μόνο για την συλλογή των φωτογραφιών και τον συντονισμό του διαγωνισμού και της έκθεσης. Η επιλογή των καλύτερων φωτογραφιών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από την Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων. Η Οργανωτική Επιτροπή, η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων και Τα Μυλέλια έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες του διαγωνισμού με την υποχρέωση αναγραφής του ονόματος του δημιουργού και για μη κερδοσκοπική χρήση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s